Hüvelyi orgazmus elérése

A női orgazmus két fő típusa a csikló és a hüvelyi orgazmus. Míg előbbire viszonylag sokan képesek, addig a hüvelyi orgazmus elérése már sokkal nagyobb kihívást jelenthet. Sokak számára teljesen lehetetlennek tűnik, pedig nem az. Létezik egy megoldás, ami segíthet eljutni a csúcsra a hüvelyeden keresztül is!

Mi az egyáltalán és milyen a hüvelyi orgazmus?

A hüvelyi orgazmusnak nevezzük azt, amikor a pénisz a hüvelyben van és a nő kielégül.  Az orgazmus az orgazmus, ellenben a tapasztalatok alapján a hüvelyi élvezés egy mélyebb és sokkal szerteágazóbb érzetet nyújt, mindkét fél számára  mint “csak” a csikló ingerlésével elért orgazmus.

Miért nincs hüvelyi orgazmusom?

Rengeteg nő feltette már magának a kérdést: „Miért nincs hüvelyi orgazmusom?”. A válasz helyett szerintem sokkal több nőt foglalkoztat az hogy hogyan érhető el ?

Mint minden más, ez is tanulható begyakorolható.

Statisztikák alapján a nők 30-50%-a élt át hüvelyi orgazmust, míg kb. 20-30%-uk mindkét típusú orgazmus elérésére képes. Ugyanakkor van kb. 10-15%, aki semmilyen módon nem élt még át orgazmust.

Mindebből a lényeg: nem vagy egyedül, ha még nem sikerült elérned a hüvelyi orgazmust. A jó hír számodra: tudok egy megoldást.

Hüvelyi orgazmus elérése Kriston-módszerrel

Bizonyított tény, hogy a kismedencei izmok jelentős szerepet játszanak a szexuális funkciók egészséges működésében. És ahogy minden izom, úgy az intim területek izmai is fejleszthetők.

Az orgazmuskészség felépíthető és fejleszthető. Magyarán a hüvelyi orgazmus pont olyan tanulási metódussal érhető el, mint ahogyan a csikló orgazmust is megtanultad.  

Erre a feladatra az egyik legjobb módszer a Kriston Gésák titka tréning

A rendszeres intim tornával elsajátíthatod azokat a mozdulatsorokat és gyakorlatokat, amik segítenek kialakítani a test-lélek-szellem egyensúlyát. A hüvelyi orgazmus eléréséhez fontos, hogy jól ismerd a tested, hogy tudd mi az, ami  jól esik, hogy bele tudj lazulni a közös játékba. 

A Kriston Gésák titka tanfolyamon tanultakkal neked is lehet hüvelyi orgazmusod.  Kíváncsi vagy a részletekre? Gyere el a Kriston Gésák titka tanfolyamra!