Simon Angéla, Kriston tréner.
Tel.: 30-248-60-40 – Email.: hello@intimtornagodollo.hu

Szabadulj meg az intim tünetektől a Kriston Intim Tornával!

A Kriston®-módszer 38 éve segít az intim tünetek megszüntetésében. Nőgyógyászok, urológusok, proktológusok ajánlásával. Egyéni gyakorlatsort kapsz, amivel női egészséged, vitalitásod és energiád visszanyerheted. 

Számomra már most nagyon tapasztalható a torna hatása. Érzem, miután tornázom, hogy erősen odalent megmozgat mindent. Anzsiról csak pozitív véleményeket tudok mondani. Kedvességén túl, alapos, odafigyelő, nem felületes. Nagyon részletesen magyaráz, abszolút megérthető, ezáltal tökéletesen elsajátítható a módszer.
5/5

Timi

Zavarnak, kínosak az alábbi intim tünetek?​

“Anzsi órái számomra nagyszerű élményt nyújtottak. A személyisége és a módszer segített egy kötetlen légkört teremteni, amiben érthetően és hatékonyan elsajátíthattuk a gyakorlatokat. Nekem az is tetszett, hogy nagyon jól az emlékezetembe vésődtek a gyakorlatok és a tanfolyam után is visszacsengtek a mozdulatok lényegi elemei.”
5/5

Dóra

“Anzsi élettel teli órái sokkal több információval és hasznos tudnivalóval láttak el mint amire számítottam. A tornát annyira jótékonynak érzem hogy cseppet sem esik nehezemre minden nap végigcsinálni. A történetek és a gondolkodásmód amiből ízelítőt kaptam inspirálóak, egy problémámat már fel is göngyölítettem a segítségükkel. Köszönöm, szuper volt!”
5/5

Kata

Szerezd vissza intim egészséged, szabadulj meg a tünetektől! 🥰

A rendszeresen végzett gyakorlatok hatására:

Kisbabára vágyva, kismamaként, szülés után

A változókorban a Kriston®-módszer hatására

“Simon Angéla a három napos kurzuson teljesen elvarázsolt bennünket kedves személyiségével, lelkesedésével és hitelességével. E rövid, ámde “izzasztó” három alkalom során elültette bennünk az öntörődés fontosságának csíráját. Innentől kezdve rajtunk múlik, hogyan gondozzuk ezt a virágot. Szóval, vágj bele, nem kell 15 évet várni, mert napi 15 perc igazán jár nekünk:)”
5/5

Hermina

“Nagyon hasznos volt a tanfolyam. Anzsi rendkívül lelkes, motiváló. Az órákon maximálisan támogató volt a hozzáállása, minden kérdést meghallgatott és részletekbe menően válaszolt. Olyan dolgokat megtanított, amire minden óra elején azt hittem, lehetetlen. Örömmel használom a tanfolyamon tanultakat, remélem, a változást is hamarosan tapasztalom.”
5/5

Mónika

Ismerd meg közelebbről
a Kriston®-módszert!

Kriston Intim Torna® tanfolyam nőknek Simon Angéla trénerrel

Nőgyógyászok, urológusok, proktológusok ajánlásával a Kriston módszer már 37 éve segíti változáshoz a nőket.

Mellékhatások nélküli

természetes módszer.

Bármilyen életkorban elsajátítható

Lehetsz kamasz, anya, nagymama, dédimama.

Együtt mindig könnyebb!

Intimtornázzunk online vagy személyesen.

Megmentheted a női szerveidet

Elkerülheted a műtéti beavatkozásokat.

Javul az alhasi szervek funkciója

Megszűnik a székrekedés, könnyeden ürítesz. Végigalszod az éjszakát, nem kell felkelned pisilni. Fiatalosan, jó egészségben lesznek a női szerveid (petefészkek, méh, hüvely).

Nincs szükséged külső eszközökre

Fejleszted a húgycső, hüvely és végbélzáró izmokat, a teljes medencefenéki izomzatot megtanulod te magad tornáztatni.

Rád szabott

A tanfolyam végén a te tüneteidre összeállított gyakorlatokat kapsz.

„Fogom a kezed”

Bármikor kérdezhetsz a tanfolyam után is.

Van napi 10-15 perced?

Csak napi 10-15 percet vesz igénybe a gyakorlás.

Elkerülheted a műtéti beavatkozásokat.

Mellékhatások nélküli természetes módszer.

Bármilyen életkorban. Lehetsz kamasz, anya, nagymama, dédimama.

Az otthoni gyakorlást is támogató hanganyag

Külső eszközök nélkül

A tüneteidre szabott egyéni gyakorlatsor

„Fogom a kezed”. Bármikor kérdezhetsz

Csak napi 15-20 percet vesz igénybe

Elkerülheted a műtéti beavatkozásokat.

“Nekem a nőgyógyászom ajánlotta a Kriston tornát, a 3. gyermekem születése után. Nem bántam meg, hogy jelentkeztem. Sok új dolgot tanultam magamról, és szerintem a szülés után segített viszonylag gyorsan regenerálódnom. Amiben még nagy segítség, hogy amikor rendszeresen tornázom, az anyagcserém is helyreáll, ami sajnos amióta az eszemet tudom, sosem volt teljesen rendben (gyakori székrekedés) . Amint időm és forrásaim engedik, tervezem újra elvégezni a tanfolyamot. Simon Anginál volt szerencsém elvégezni. Nagyon kedves és jó tanár 🙂 nagyon tetszettek az órái.”
5/5

Bernadett

“Hallottam már a Kriston Intim Tornáról régebben is, de közelebbi kapcsolatba csak nőgyógyászati betegségem révén kerültem a módszer megismerésével. Hatvanhat éves, modern gondolkodású, férjezett és kétgyermekes asszony létemre is fenntartásokkal mentem a kezdő foglalkozásra. Tetszett, hogy az intim testrészeink működését alaposan és körültekintően, ábrák segítségével tanulmányozhattuk, könnyebbé téve általa az izmok kitapintását, a gyakorlatok elsajátítását és jelentőségének megértését. Összességében nagyon jól éreztem magam a foglalkozások alatt. Remény kaptam a gyógyulásra, életszemléletem megváltoztatására. Köszönöm Kriston Andrea! Köszönöm Simon Angéla!”
5/5

Irma

Hogyan képzeld el a Kriston Intim Torna® tanfolyamot?

A Kriston®- módszer örömteli változásokhoz segít.

A 12 órás tréninget hétköznap és hétvégén is megtanulhatod. 2*6 órában vagy  4*3 órában van rá lehetőséged. Kiscsoportos foglalkozásokat tartok. Minimum 7, maximum 17  fővel megy egy csoport.

1. Mozgástanulás:

A teljes medencefeneket lezáró izomlemezt megtanuljuk tornáztatni.  Erősítjük a húgycső, hüvely és a végbélzáró izmokat.

2. Szokások:

Tanulunk a vizelet-, és székletürítési szokásokról, átbeszéljük a különböző sportokat. Tesszük mindezt azért, hogy a leginkább védhesd a  női szerveidet.

 

3. Érzelmek tudatosítása, tüneti forgatókönyv:

Esettanulmányokon, történeteken keresztül ráláthatsz arra, hogy az intim tünet mögött milyen érzelmek bújhatnak meg, amire a test reagál. A test egy kommunikációs felület, érdemes figyelni a jelzéseire.

 
Mit fogunk megtanulni a Kriston Intim Tornán®?
Mitől egyedi?

“Nagyszerűen éreztem magam a tréningen. Az oktatónk, Anzsi nagyon kedves, vidám közvetlen stílusban osztotta meg velünk a tudását. Bár a könyvből is elsajátítottam már a módszert, de úgy érzem, ez a tanfolyam tette teljessé a tudásomat. Nagyon jó a gyakorló órák lehetősége, és az online alkalmak, így akár külföldről is tudok csatlakozni az órákhoz. Hálás vagyok a Kriston-módszernek, és remélem, hogy kitartóan tornázok majd. Izgatottan várom a pozitív változást. Köszönöm Anzsi!”

5/5

Dominika

“Magánemberként és egészségügyben dolgozóként is nagyon élveztem a szines, magával ragadó előadásokat, a részletes anatómiai magyarázatokat, a néha kicsit bizar, de így könnyen megjegyzendő példákat. Köszönöm a lelkesítő, bátorító szavakat, melyek sokat jelentenek lelkileg, testileg egyaránt! Örülök, hogy rész vettem a tanfolyamon, igyekszem az előírt gyakorlatokat végezni, biztatni mindenkit ennek elvégzésére egészségmegőrzés, gyógyulás érdekében is!”
5/5

Márta

Bónuszok

Bónusz #1

2×45 perc online gyakorlóóra: Értéke 5.000 Ft

Bónusz #2

Inspiráló könyvajánló, az örömteli női léthez 1.500, – forint helyett AJÁNDÉK

Mennyibe kerül a tanfolyam?

 A  tanfolyam ára Gödöllőn 50.000 forint, Budapesten 55.000 Ft.

Ezt a tanfolyamot személyesen Gödöllőn az Ametiszt Mozgás Stúdióban (Bethlen Gábor u. 14),
vagy Budapesten a Kriston Egészségműhelyben tartom.

A tanfolyam díja  2024. január 1-től Gödöllőn 50.000 Ft, Budapesten 55.000 Ft.

Jelentkezz most az alábbi időpontok egyikére és lépj a változás útjára

Tréning típus

Időpont

Helyszín

Ár

Kriston Intim Torna® Nőknek

2024. 04. 14.
09:00-15:00 h
2024. 04. 27.
12:30-18:30 h

Gödöllő
Ametiszt Mozgás Stúdió

Bethlen Gábor u. 14.

50 000 Ft

Kriston Intim Torna® Nőknek

2024. 06. 15.
!! 11:00-17:00 h !!
2024. 06. 16.
09:00-15:00 h

Gödöllő
Spirit Jóga & Fitness

Dózsa György út 35.

50 000 Ft

Nem jó az időpont? Kérj értesítést új időpontokról!

Garancia

100% pénzvisszafizetési garanciára

Ha nem lennél elégedett a tanfolyammal, és ezt jelezd, hétvégi tréning esetén szombaton 15 h-ig , hétköznapi tréning esetén az első foglalkozás végén, akkor a teljes tanfolyam díját visszafizetem. A 100%-os elégedettséget jól mutatja, hogy eddig senki nem élt ezzel a lehetőséggel.

„Képes vagy megtanulni” garancia:

Sok egymásra épülő gyakorlatot tanulunk, lépésről-lépésre haladunk, így a sikerélmény garantált. Magabiztosan fogod tudni tornáztatni a húgycső, hüvely, végbélzáró izmokat, és birtokba veszed a teljes medencefenéki területet.

„Teljes diszkréció „garancia

A tanfolyamon senkivel nem kell megosztanod az intim problémáidat. Egy kérdőív segítségével jeligés módon mérem fel, hogy milyen intim tünetekre keresed a megoldást.

„A leghatékonyabb gyakorlatokat állítom össze” garancia

Személyre szabott, a te tüneteid megszüntetésére fókuszáló gyakorlatokat állítok össze. Praktikus, napi pár percet igénylő, női egészségedet megőrző tippeket is kapsz.

„Minden kérdésed megválaszolom” garancia

A tanfolyam alatt és bármikor utána is kérdezhetsz. Nincs buta kérdés, csak kérdés van, amire örömmel válaszolok.

„Érted, veled tornázom” garancia

Ha a tanfolyam után nincs kedved egyedül tornázni, vagy alábbhagyna a lendületed akkor számodra a közös online vagy személyes gyakorlás a megoldás. A 45 perces Kriston gyakorlóórán változatos, intenzív hatású gyakorlatokat végzünk, azért hogy ez a heti 1 vagy több alkalommal végzett torna kiválthassa a mindennapi egyedül történő 15 perces tornát.

Simon Angéla vagyok, gödöllői Kriston Intim Torna® tréner

A Kriston Intim Torna® iránti rajongásom az ősidőkre nyúlik vissza. Egyetemista koromban már részt vettem egy tréningen, ahol a tapasztaltabb, inkontinenciával küszködő hölgyek csodálkozva kérdezték, hogy mit keresek én ott. Akkoriban a résztvevők még nem tudták, hogy ez a torna gyerekektől kezdve nőknek, férfiaknak, időseknek és fiataloknak, mindenkinek hasznos.

Évekkel később a második Kriston Gésák titka haladó tanfolyamon ültem Andival szemben, és egyszer csak megérkezett hozzám az érzés, hogy én ezt tanítani akarom. Több év önismereti munka után pontosan tudtam, hogy ez egy olyan sugallat, amivel érdemes törődni, így a következő trénerképzésen már azzal a biztos meggyőződéssel ültem az Egészségműhelyben, hogy ez nekem való és boldogan tanítok majd csoportokat én is.

A Kriston®- módszer neked való, ha intim tüneteidre keresed a megoldást, ha változni, fejlődni, tanulni akarsz, vagy ha egyszerűen csak új szokásokat akarsz elsajátítani, amivel jobbá teheted a hétköznapokat az intim területeiden is.

Maradtak még kérdéseid? Megválaszoltuk neked!

Jó a hangulat és lelkesítő a tréner 😊 Küldetésem a tanítás.

Semmit nem kell megosztanod a többiek előtt, nem kell elmondanod, hogy milyen problémáid vannak.

Lesz egy  jeligés kérdőív, ezen keresztül látom, hogy milyen tüneteid vannak. Ezt használom majd arra, hogy egyéni gyakorlatsort állítsak össze számodra.

 A Kriston Intim Torna® 3 nagy egységből épül fel:

1. mozgástanulás: a teljes medencefeneket lezáró izomlemezt megtanuljuk tornáztatni. Erősítjük a húgycső, hüvely és a végbélzáró izmokat.

2. szokások: tanulunk a vizelet-, és székletürítési szokásokról, átbeszéljük a különböző sportokat. Tesszük mindezt azért, hogy a leginkább védhessük női szerveinket, megelőzhessük a süllyedéseket.

3. érzelmek tudatosítása, tüneti forgatókönyv: esettanulmányokon, történeteken keresztül ráláthatsz arra, hogy az intim tünet mögött milyen érzelmek bújnak meg, amire a test reagál. A test egy kommunikációs felület, érdemes figyelni a jelzésekre.

Dehogy! Bármilyen életkorban fontos az öngondoskodás és bármikor képes vagy megtanulni a gyakorlatokat. A legbölcsebb hölgy 83 éves volt és azt mondta, bárcsak hamarabb jött volna.

A rendszeres tornával változást érhetsz el te is. A Kriston Intim Torna® egy 37 éves magyar módszer, nők tizezeréit segítette hozzá az intim tüneteik megszüntetéshez és a nőgyógyászati műtétek elkerüléséhez.

Igen, mindenképpen. Sok gyakorlaton át jutunk el a végső, rád szabott mozgásokhoz. Az aprólékosan kidolgozott módszernek köszönhetően a húgycső, hüvely-és végbélzáróizmokat könnyen megtanuljuk tornáztatni. Birtokba veszed a teljes medencefenéki izomzatot. Lépésről, lépesre haladunk.

Igen, mindenképpen. Sok gyakorlaton át jutunk el a végső, rád szabott mozgásokhoz. Az aprólékosan kidolgozott módszernek köszönhetően a húgycső, hüvely-és végbélzáróizmokat könnyen megtanuljuk tornáztatni. Birtokba veszed a teljes medencefenéki izomzatot. Lépésről, lépesre haladunk.

Nem kell több órán át csattogtatni a fogaskerekeket, vadul koncentrálni. Sőt, lesznek szünetek is. A tanfolyam 3 nagy részből áll, ennek egyik eleme a mozgás. Nem lesz izomlázad és nem is fogsz nagyon elfáradni. A mozgásoktatást egészségben tartó tippekkel, esettanulmányokkal, fontos, változást hozó történetek megosztásával gazdagítom majd.

Igen. Magabiztos tudásod lesz, önállóan is képes leszel intimtornázni.

Ehhez kapsz rajzos ábrát és hanganyagot is. És ha nem lenne kedved egyedül tornázni, ha elfogyna a lendületed akkor is van megoldás. Gyere. tornázz közösségben, együtt mindig könnyebb!

Hétről-hétre online vagy személyesen is találkozhatunk. Változatos, intenzív hatású gyakorlatokat végzünk, ami az alaptanfolyamon megtanultakra épül, de nem azonos azzal. Heti többszöri  45 perces közös gyakorlással kiválthatod az otthoni mindennapos gyakorlást.

Kattints a Jelentkezem gombra és add meg az adataidat. A sikeres regisztrációról  e-mailes visszaigazolást fogsz kapni.

Jelentkezés után létrejön egy fiók, ahol a tanfolyam után megtalálod a hanganyagot.

A tanfolyam díjat utalással tudod fizetni. Emailben megkapod a díjbekérőt, rajta a bankszámlaszámmal. Utalás után elektronikus számlát kapsz, amit automatikusan kapsz meg a fizetés után. Ehhez kérlek, a díjbekérő számát írd be a közlemény rovatba.

Erre egyenlőre nincs lehetőség, de dolgozunk rajta. Köszönöm megértésed!

Kérlek hívj a 30-248-60-40-es telefonszámon vagy írj a hello@intimtornagodollo.hu emailre.

Jelentkezz most

és szabadulj meg az intim tünetektől a Kriston Intim Tornával !

Simon Angéla tréner vállalja, hogy a Kriston-módszer új elemeit folyamatosan elsajátítja, 
és a legújabb ismeretekkel rendelkezik a Kriston-módszer oktatásával kapcsolatban.

Adatkezelési tájékoztató – Általános Szerződési FeltételekKriston melléklet 

Simon Angéla Kriston Intim Torna® tréner // Gödöllő