Kriston Intim Torna® vélemények

Nagyon sok pozitív dolgot olvashattál a Kriston Intim Tornaról, azonban, ha mégsem vagy biztos benne, hogy neked is segíthet, illetve, hogy a te panaszodat is megszüntetheti, akkor a kedves tanítványaim által megfogalmazott intim torna vélemények segíthetnek kiigazodni.

Olyan sorstársak meglátásait olvashatod el, akik lehet, hogy hozzád hasonló panaszokkal kerestek fel engem, és a problémáik a Kriston®- módszer hatására javultak vagy teljesen megszűntek.

Sokan írnak rólam és az általam tartott Kriston Intim Tornáról véleményeket, hiszen az sem mindegy, hogy a tréner milyen hatással van azokra, akik változtatni szeretnének. Én mindent megteszek annak érdekében, hogy a Kriston Intim Torna® segítségével a te problémádat is megoldjuk együtt, közösen.

Győződj meg róla, hogy a Kriston-módszer igenis eredményes és észrevehető változásokat hozhat. Ha igazán szeretnéd a változást és képes vagy érte az intim torna rendszeres végzésére, akkor a siker nálad is garantált.

Változtass, hogy változhass!

Tündi
2 évbe telt mire rászántam magam, hogy jelentkezzek a tanfolyamra. De ahogy mondani szokás jobb később, mint soha! Fantasztikus élmény fizikailag és lelkileg egyaránt. Anzsi elképesztően figyelmes, alapos és nem utolsósorban energikus tréner. Nagyon örülök, hogy rátaláltam és köszönöm ezúton is, hogy megtanította nekem ezt a csodálatos módszert. Rengeteg hasznos jótanáccsal, apró trükkel látta el a különböző problémával érkező résztvevőket. Csak ajánlani tudom minden nőtársamnak! Ne halogasd tovább a jelentkezést, nem kell tartanod semmitől!
Erika
Bevallom sokat gondolkodtam, hogy jelentkezzem-e a tanfolyamra, de végül jó döntésnek bizonyult. Igazán remek élmény volt, rengeteget tanultam a testemről és magamról is. Sokat nevettünk és "öblögettünk". 🙂 Köszönöm, hogy megmutattad, hogy lehet így is hozzáállni egy feladathoz, és a sok-sok segítséget is köszönöm, amit megadsz az úton. Még soha nem találkoztam ennyire pozitív személlyel és a 2 nap csak úgy elröppent.
Gyuri
Azt kaptam, amit vártam a négy alkalomtól. Tabuk nélkül beszélgetni erről a témáról, sok nagyon hasznos tudnivaló megismerése mellett. Azért választottam a tréninget, mert a könyv alapján nem éreztem úgy, hogy megfelelően elsajátíthatóak a gyakorlatok, ami beigazolódott már az első alkalommal. Nagyon jók voltak a történetek, esettanulmányok, sok gondoltatot indított el bennem. A 4. héten éreztem egyértelműen, hogy a kitartó gyakorlásnak érezhető eredménye van, és méginkább lesz. Minden férfi társamnak ajánlanám ezt a tréninget, de legfőképpen pároknak, mert mindkét fél számára csak pozitív dolgokat, gondolatokat ad, az önbizalom erősítésének fontossága mellett.
Gergő
Köszönöm a fáradságos munkádat, amit az elmúlt órák alatt ugyanazzal a vidámsággal és lendülettel vittél végig, mint az első alkalommal. Számomra az, hogy intim témákról ilyen lazán lehetett kommunikálni veled nagyon sokat jelentett. A gyakorlatok elvi hátterét átadtad, meg is értettem, ami sokat segít abban, hogy megértsem az itt erősített részeim működését. Azon leszek, hogy a gyakorlatokban a rendszerességet fenntartsam, hogy minél jobb eredménnyel használhassam a "megszerzett" tudást. Még egyszer köszönöm a munkádat!
Évi
Ez nagyon új dolog volt számomra, s nem tudtam milyen is lesz valójában. Nagyon tetszett és magával ragadott a hangulata. Szeretném ha mindez jó irányt venne a problémámra de tudom hogy most már rajtam a sor! Mindent köszönök szuper volt!
György
Szuper volt Anzsi, látszik, hogy szereti, amit csinál és jól tudja átadni. Ajánlom mindenkinek, hogy jöjjön hozzá!
János
Egy hölgy ismerősünk keltette fel az érdeklődésemet a Kriston Intimtorna iránt,aki természetesen már elvégezte az alaptanfolyamot. Kiváncsivá tett, hogy a tréning elvégzése után valóban érzékelhető-e az a sok pozitív változást amiről ő beszélt. A négyszer 3 órás tréning elvégzése, és 3 hét gyakorlás után azt mondhatom, hogy amit a tréningtől vártam, az maradéktalanul teljesült. Ebben nagyban segített szerintem valamennyiünket, akik a tréningen részt vettünk, Anzsi közvetlen személyisége, odaadó, lelkes munkája. Köszönet érte. A páromat már régebb óta foglalkoztatta a tréning gondolata, azóta már ő is elvégezte az alaptréninget.
Emőke
Anzsi lelkesen, végtelenül türelmesen (amikor csak szükséges volt javított, további magyarázatokat adott) és lelkiismeretesen adta át a tudását. Nagyon sokat segítettek a rávezető gyakorlatok és az ahogyan a képzelőerőmet tudtam használni. Ebben is nagy támogatást kaptam Anzsitól. Ezek mind nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy minél gyorsabban és pontosabban érezzem meg az egyes gyakorlatok lényegét és biztonsággal tudjam majd az otthoni ismétlésekkel begyakorolni. Hálás köszönet a tanfolyamért! Már most érzem a hatását és tudom, hogy milyen kincset kaptam a további életemhez.
Eszter
Felejthetetlen élmény volt ez az intenzív hétvége Anzsival és a lányokkal, vidám, baráti légkörben, miközben észrevétlen sajátítottuk el a a tréning alapjait. Most már csak gyakorolni kell és beépíteni a hétköznapokba! Minden lánynak és nőnek egyszer itt lenne a helye, hogy a nélkülözhetetlen tudást megszerezze, ami kihat egész életünkre! Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a tanfolyamon!
Oszkár
Kedves Anzsi! Végre valahára -fiam segítségével- eljutottam idáig, s tudok értékelni. Igen hasznos volt számomra a kurzus, a személyes kapcsolat a tréningvezetővel. Eddig is végeztem a gyakorlatokat papírból, de jó volt megtapasztalni “élőben” azokat egy olyan attraktív trénerrel, mint amilyen Simon Angéla. Ezek után is csak ajánlani tudom olyanoknak, akik szeretnék megtapasztalni azt a sok előnyös oldalát, amit a kurzus nyújtott. Csak megköszönni tudom az együtt töltött órákat! Egyúttal további sok sikert, jó egészséget kívánok, szeretettel Oszkár
Nikoletta
Mérhetetlen köszönet: barátnőmnek aki csak azért hívott, hogy ne menjen egyedül és Anzsinak aki a nyitottságával és szakértelmével segített! 🙂 Mivel csak kisérőként mentem egy jóga órának fogtam fel de Anzsi “belemászott a kapcsolatomba”. Természetesen jó értelembe, 5 év után felszínre hozott olyan dolgokat amit rég ki kellett mondani és megoldani, illetve már a masodik alkalom után éreztem, hogy NŐ vagyok, pár alakalom után idegen férfiaktól kaptam a bókokat…azóta is, és természetesen itthon is. 🙂 Ez a pár alkalom lelkileg nagyon sokat segített úgy, hogy nem is tudtam hogy segítségre van szükségem, ami a testemre és a párkapcsolatomra is pozitívan hatott. “Változtass, hogy változhass!” Azóta is hallom ahogy mondja, mégegyszer köszönöm és a sorsnak is, mert nincsenek véletlenek! 🙂
Linda
Én még február-március környékén jártam nálad és azóta sem tudok elég hálás lenni Neked, hogy megtanítottál a Kriston Intim Torna alapjaira. (…) Ami viszont a legnagyobb örömet hozta számomra, és hisszük, hogy részben vagy egészben az intimtornának köszönhető, hogy közel 2.5 éves próbálkozás után, babát várok. Február elején még egy heveny felfázással épp a sárvári ügyeleten közölte velem az orvos, hogy ne akarjak addig babát, amíg 3 hónap gyógyszermentes (antibiotikum vagy fájdalomcsillapító, görcsoldó) időszakon nem vagyok túl. Mondanom sem kell, én akkor egy kicsit összeomlottam, mert olyan menstruációs görcsökkel és vérzéssel, mint ami nekem van/volt, ez teljesen elképzelhetetlennek tűnt. Ekkor jött az intimtorna, mint végső lehetőség (kicsit reménytelennek tűnt, de már nem volt mit vesztenem). Több hónappal a tanfolyam után és egy 19 hetes babával a hasamban állíthatom, hogy csodák már pedig vannak!!!!
Andrea
Anzsi nyitott, elfogadó, barátságos légkört alakított ki, így mindenki természetesen kezelte a helyzeteket és témákat. Bizalommal fordulhattunk hozzá a kérdéseinkkel, észrevételeinkkel. A Kriston intim torna más módszerekkel ellentétben az alhasi szervek mindegyikére jótékony hatást gyakorol, minden életkorban elvégezhető, így hosszú távon megoldást jelenthet sokféle problémára. Alig várom, hogy megtapasztaljam a pozitív hatásait.
Csaba
Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Számomra sokat tanított a női és a saját testemről egyaránt, valamint társadalmunk hatalmas hiányosságaira is rávilágított. Preventív jelleggel vettem részt a tornán, úgy gondolván nincs problémám, azonban fizikálisan és mentálisan is megerősödtem. Rendkívül hasznos a munka amit Önök végeznek, Simon Angéla volt a trénerem, az ő pozitív személyisége még jobban emeli a KRISTON módszer eredményességét. Remélem a nem túl távoli jövőben még nagyon sok férfitársam vesz részt ilyen oktatáson, hogy egészségesebb világban élhessünk.
Krisztián
Nagyon tetszett a tanfolyamnak a letisztultsága és az egyszerűsége, valamint az is, hogy elméletek helyett gyakorlatias módon, érdekes sztorikkal fűszerezve kerültek átadásra a tanítások. Sokat segített az egész a tisztánlátásban a lelki folyamatokat tekintve, illetve a fizikai gyakorláshoz is pontos, precíz és profi iránymutatást kaptam. Köszönöm!
József
Remek hangulatú négy péntek este volt, amelyen nagyon sokat tanulhattunk Anzsitól. A csapat szuper volt! Bevallom, a tanfolyam előtt fenntartásaim voltak, hogy tud egy nő ilyet oktatni? Kiderült, hogy tökéletesen, feszélyezettség mentesen, a fiúk gátlásait is eltüntetve. Már most hiányzik, ezen héten már nem mehetünk…
Hajnalka
Nagyon tetszett a tréning, nem csak hasznos, de élvezetes is volt, elrepült a 3×4 óra Anzsival, aki nagyon inspiráló személyiség és lelkes oktató. A tanfolyamon minden kérdésünkre választ kaptunk és megkaptuk a lehetőséget, hogy később is bizalommal fordulhassunk hozzá kérdéseinkkel. A többi most már rajtunk áll, hogy tudunk-e élni a kezünkbe adott lehetőséggel és a torna rendszeres végzésével pozitív változásokat hozni az életünkbe.
Mária
Évekkel ezelőtt már nagy érdeklődéssel olvastam a módszerről, rosszul tettem, hogy akkor nem szántam rá magam, de boldog vagyok, hogy most kaptam a lehetőséget és részt vehettem az alaptanfolyamon. Anzsi egy igazán hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkező, energikus, közvetlen, humoros, rengeteg pozitív energiát sugárzó oktató, aki szívvel-lélekkel tanít és örülök, hogy Ő indított el ezen az úton. Minden óráját feltöltődéssel zártam és persze a jó érzéssel, hogy mennyi újdonságot fedeztetett fel önmagunkkal kapcsolatban. Nagyon szerettem a vicces sztorijait, a vidámságát, a türelmét, a játékos oktatását és nem utolsó sorban szakmai tapasztalatát. A női testről, lélekről mi mindent átadott. Bizonyára még sok gyakorlatra kell szert tennem de már érzem a változás elindult. Nagyon köszönöm!
Gabriella
Nagyon sokat tanultam a testemről és a szerveimről. Élveztem a 2 napos tréninget. Csak ajánlani tudom Minden Nőnek. Anzsi egy csodálatos Nő és tréner, akinek annyi energiája van, hogy mindenkinek jut belőle. Csinálni fogom a tornát, mert változni akarok és jól akarom érezni magam a bőrömben Nőként.
Borbála
Sokáig halogattam a tréninget, mert egy hétvégét erre szánni, amikor annyi mindent lehetne csinálni! De persze mindig bennem volt, hogy megyek:)) Nagyon örülök, hogy végül elmentem! Tényleg szemléletet formál, segít vissza térni arra az útra, amit a munka, gyerekek mókuskerék miatt elhagytam. Segít, hogy ismét tegyek a testi és lelki egészségemért. Különösen tetszett és sokat adott a holisztikus szemlélete a tréningnek! Hálás köszönöm Anzsinak a tréninget! Szívből ajánlom oktatónak:)
Teréz
Nagy várakozással tekintettem a tanfolyam elé. Olyan módszerről van szó, ami másként nem orvosolható problémákra nyújt megoldást. Köszönöm szépen a lehetőséget és a profi megvalósítást! A tanfolyam többet ad, mint életminőséget javító testgyakorlás - szemléletet formál, átalakít. A trénerünk bámulatos, magával ragadó személyiség volt. Az eredmény eléréséhez sok-sok gyakorlásra, munkára lesz szükség, de megnyugtató, hogy rá a jövőben is számíthatunk!
Attila
Már jó néhány éve hallottam az intimtornáról és akkor meg is vásároltam a könyvet. A könyvből próbáltam elsajátítani a gyakorlatokat és jó egy évig végeztem is őket rendszeresen. Aztán abbahagytam, és mostanra érett meg bennem, hogy szeretném tanfolyamon elsajátítani a módszert. Nagy örömömre Gödöllőn indult októberben a tanfolyam, amit Anzsi vezetett, akit már ismertem. A tanfolyam jól felépített módon tanította meg az egyes gyakorlatokat, bőven szánva időt a betanulásra és gyakorlásra is. Nagyon hasznosnak tartom, hogy kiemelt hangsúlyt kapott az egyes betegségek megelőzése és a pszichés, életmódbeli problémák szerepének kihangsúlyozása. Anzsi nagyon lelkes, nagyon magával ragadó módon, szemléletesen tanított bennünket. Nagy köszönet a kitartásáért, lelkesedéséért és tudásáért! Most már rajtam a sor, hogy a mindennapok részévé téve a gyakorlást még többet tegyek magamért.
István
Ez volt az egyik leghasznosabb tréning, amin részt vettem. Jó és hangulatos is volt, amiért elismerésem Anginak, mert nem lehet könnyű nőként férfiakat oktatni. Olyan módszereket ismertem meg, amire nem is gondoltam volna, pedig a Kriston Intim Torna létezéséről régóta tudok. Gondolkodom azon, hogy a későbbiek során újabb tréningre nevezzek be. Köszönöm és további sok sikert és intim egészséget - is - kívánok!
Dorina
Nagyon élveztem, Anzsi jó hangulatot csinált, hasznos információkat kaptunk, mindent részletesen, többször és alaposan elmagyarázott, megmutatott. A gyakorlatot a tanfolyam kezdte óta napi szinten csinálom az egészségem és a gyógyulás érdekében. Változtass, hogy változhass. Ez valóban így van. 🙂
Ágnes
Nagyon örülök, hogy elmentem a tanfolyamra. A tréner személyisége magával ragadó, közvetlen és inspiráló. Nagyon könnyen feloldotta - neveltetésemből fakadó - több évtizedes gátlásaimat. A foglalkozások elméleti és gyakorlati része is nagyon sok újdonságot és ismeretet tartalmazott. A helyszín hangulata, megközelíthetősége, berendezése minden szempontból tökéletes volt. Tervezem a haladó tanfolyamra jelentkezést is, s a jelmondatokat teljesen magamévá tudtam tenni. Változtass, hogy változhass! Bármelyik nap kihagyhatom a tornát, csak a mai napon nem. 🙂 Köszönöm!!!!
Anna
Megleptél. Olyan izmokat használtunk amiről nem is tudtam, hogy léteznek. És olyan öröm, olyan fesztelen megértő hangulat vesz körbe. Varázslatos volt ez a hétvége. A hangzottakat még mindig emésztem. Léginkább azt, hogy mit jelez számomra a tünet. Mert ez fogott meg leginkább, érzem és tudom is, hogy jellegzetes időpontokban jelenik meg. Mindenképp írni fogok neked emailt, ahogy sikerült szépen átdolgoznom magamon az elhangzottakat. Hálás vagyok, hogy részem lehetett ebben a közös hétvégében. Fantasztikus ember vagy!
Anikó
32 hetes kismamiként, fenntartásokkal érkeztem az első órára. Vajon ezt én is meg tudom csinálni, tanulni, vajon hasznos lesz..? Anzsi azonban az első perctől kezdve megnyugtatott hogy ez mindenkinek, bármely élet szakaszban is legyen hasznos es hatásos! Fantasztikus ember es tréner, mindenkire nagyon odafigyelt, és remek hangulatot teremtett minden alkalommal! Bár még a pocaklakó nem bùjt ki, de addig is szorgosan tornàszom es hiszem hogy segitsègemre lesz a szülès és a szülés utàni időszakban! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm!
Ancsa
Nagyon pozitív volt számomra hogy ugyanazt az élményt adod mint Kriston Andi. A gyakorlati részében nekem hihetetlen volt, hogy meg tudom ezeket csinálni. Mármint gondoltam, hogy előbb-utóbb menni fog, de már elsőre is jobban sikerült mint amit vártam. És erősnek éreztem a fejlődést szombatról vasárnapra. Nagyon jól tanítod szerintem. Nagyon szimpatikus volt, hogy külön beszéltünk a problémámról. Azt éreztem, hogy mindenkire egyesével odafigyelsz. Plusz még a lelki fejlődésemhez is hozzáadtál a macskás és Katikás történetekkel, hogy jobban kell védenem a határaimat…… A könyvet is nagyon köszönöm, amit megmutattál! Ezen kívül az olyan történetek is mint például a Tóth Miklósos (vagy Máté, már nem tudom :-D) nagyon hasznosak, mert emlékeztet, hogy milyen szerencsém van a férjemmel. Köszönök szépen mindent! Nagyon hasznos volt!
Previous slide
Next slide