Simon Angéla, Kriston tréner.
Tel.: 30-248-60-40 – Email.: hello@intimtornagodollo.hu

Fedezd fel a benned élő szenvedélyes, érzéki nőt! Legyenek örömteli együttléteid!

Gyere a Kriston Gésák titka* tanfolyamra és engedd, hogy az önfeledtség elragadjon!
*Előfeltétel: Kriston Intim Torna nőknek (alaptanfolyam)

Számomra már most nagyon tapasztalható a torna hatása. Érzem, miután tornázom, hogy erősen odalent megmozgat mindent. Anzsiról csak pozitív véleményeket tudok mondani. Kedvességén túl, alapos, odafigyelő, nem felületes. Nagyon részletesen magyaráz, abszolút megérthető, ezáltal tökéletesen elsajátítható a módszer.
5/5

Timi

Eleged van már?

Az örömteli szexuális élet kortól, formától a korábbi élményeidtől függetlenül létezik!

A Kriston Gésák titka tanfolyam hozzásegít ahhoz, hogy

“Simon Angéla a három napos kurzuson teljesen elvarázsolt bennünket kedves személyiségével, lelkesedésével és hitelességével. E rövid, ámde “izzasztó” három alkalom során elültette bennünk az öntörődés fontosságának csíráját. Innentől kezdve rajtunk múlik, hogyan gondozzuk ezt a virágot. Szóval, vágj bele, nem kell 15 évet várni, mert napi 15 perc igazán jár nekünk:)”
5/5

Hermina

“Nagyon hasznos volt a tanfolyam. Anzsi rendkívül lelkes, motiváló. Az órákon maximálisan támogató volt a hozzáállása, minden kérdést meghallgatott és részletekbe menően válaszolt. Olyan dolgokat megtanított, amire minden óra elején azt hittem, lehetetlen. Örömmel használom a tanfolyamon tanultakat, remélem, a változást is hamarosan tapasztalom.”
5/5

Mónika

Kriston Gésák titka tréning Gödöllőn Simon Angéla Kriston trénerrel

Szexuális ön-és társismeret, mert a jó szex egy életen át lehetséges!

“Nekem a nőgyógyászom ajánlotta a Kriston tornát, a 3. gyermekem születése után. Nem bántam meg, hogy jelentkeztem. Sok új dolgot tanultam magamról, és szerintem a szülés után segített viszonylag gyorsan regenerálódnom. Amiben még nagy segítség, hogy amikor rendszeresen tornázom, az anyagcserém is helyreáll, ami sajnos amióta az eszemet tudom, sosem volt teljesen rendben (gyakori székrekedés) . Amint időm és forrásaim engedik, tervezem újra elvégezni a tanfolyamot. Simon Anginál volt szerencsém elvégezni. Nagyon kedves és jó tanár 🙂 nagyon tetszettek az órái.”
5/5

Bernadett

“Hallottam már a Kriston Intim Tornáról régebben is, de közelebbi kapcsolatba csak nőgyógyászati betegségem révén kerültem a módszer megismerésével. Hatvanhat éves, modern gondolkodású, férjezett és kétgyermekes asszony létemre is fenntartásokkal mentem a kezdő foglalkozásra. Tetszett, hogy az intim testrészeink működését alaposan és körültekintően, ábrák segítségével tanulmányozhattuk, könnyebbé téve általa az izmok kitapintását, a gyakorlatok elsajátítását és jelentőségének megértését. Összességében nagyon jól éreztem magam a foglalkozások alatt. Remény kaptam a gyógyulásra, életszemléletem megváltoztatására. Köszönöm Kriston Andrea! Köszönöm Simon Angéla!”
5/5

Irma

Hogyan képzeled el a Kriston Gésák titka haladó tanfolyamot?

A Kriston-módszer örömteli változásokhoz segít.
A Kriston Gésák titka (haladó tanfolyamon) akkor tudsz részt venni, ha már voltál alaptanfolyamon.

A 12 órás jelenléti tréningen hétvégén 2*6 órában tudsz részt venni. Kiscsoportos foglalkozásokat tartok. Minimum 7, maximum 17
fővel megy egy csoport.

A Kriston Gésák titka módszerrel szabad, önfeledt nő lehetsz, aki ismeri saját és párja
igényeit, akinek örömteli a szexuális élete.

1. Mozgástanulás:

A Kriston Intim Torna tanfolyamon tanult gyakorlatokat átalakítjuk, új mozgáselemeket is tanulunk azért,
hogy fokozódjon

2. Történetek, életmesék:

A Kriston Gésák titka haladó tréningen tabuk nélkül, őszinte, támogató légkörben történeteket mesélek majd, amivel fejlesztheted személyiséged boldogságra vágyó, játékos, erotikus oldalát. 

Célunk, hogy életkortól, formától és házasságlevéltől függetlenül, a bennünk élő szenvedélyes és érzéki nő szabaddá váljon. A történetek új szempontokat adhatnak önmagadhoz, társadhoz, nőkhöz, férfiakhoz, a szexualitáshoz. Ezek hatására oldódnak a gátlások, félelmek.

Megértheted eddigi működésed. A csoportban nem kell elmondanod, megosztanod, hogy miért jössz, a diszkréció garantált.

Mitől egyedi?

“Nagyszerűen éreztem magam a tréningen. Az oktatónk, Anzsi nagyon kedves, vidám közvetlen stílusban osztotta meg velünk a tudását. Bár a könyvből is elsajátítottam már a módszert, de úgy érzem, ez a tanfolyam tette teljessé a tudásomat. Nagyon jó a gyakorló órák lehetősége, és az online alkalmak, így akár külföldről is tudok csatlakozni az órákhoz. Hálás vagyok a Kriston-módszernek, és remélem, hogy kitartóan tornázok majd. Izgatottan várom a pozitív változást. Köszönöm Anzsi!”

5/5

Dominika

“Magánemberként és egészségügyben dolgozóként is nagyon élveztem a szines, magával ragadó előadásokat, a részletes anatómiai magyarázatokat, a néha kicsit bizar, de így könnyen megjegyzendő példákat. Köszönöm a lelkesítő, bátorító szavakat, melyek sokat jelentenek lelkileg, testileg egyaránt! Örülök, hogy rész vettem a tanfolyamon, igyekszem az előírt gyakorlatokat végezni, biztatni mindenkit ennek elvégzésére egészségmegőrzés, gyógyulás érdekében is!”
5/5

Márta

Bónuszok

Bónusz #1

2×30 perc ÚTONtartó kérdezz-felelek

Bónusz #2

Inspiráló könyvajánló, az örömteli női léthez 

Mennyibe kerül a Kriston Gésák titka tanfolyam?

A tanfolyam ára Gödöllőn 55.000 forint, Budapesten 60.000 Ft.

Ezt a tanfolyamot személyesen Gödöllőn az Ametiszt Mozgás Stúdióban (Bethlen Gábor u. 14.)
vagy Budapesten a Kriston Egészségműhelyben (1061 Király u. 14. 1 em.) tartom.

Szeretettel várlak!

A tanfolyam díja 2024. január 1-től Gödöllőn 55.000 Ft Budapesten 60.000 Ft.

Jelentkezz most az alábbi időpontok egyikére és engedd, hogy az önfeledtség elragadjon!

Tréning típus

Időpont

Helyszín

Ár

Kriston Gésák titka

2024. 07 .27. 9-15 h
2024. 07. 28. 9-15 h

Gödöllő

Ametiszt Mozgás Stúdió

Bethlen Gábor u. 14.

55 000 Ft

Kriston Gésák titka

2024. 09. 21. 9-15 h
2024. 09. 22. 9-15 h

Gödöllő

Ametiszt Mozgás Stúdió

Bethlen Gábor u. 14..

55 000 Ft

Ez a tanfolyam személyes és Gödöllőn van az Ametiszt Mozgás Stúdióban vagy Budapesten a Kriston Egészségműhelyben. Szeretettel várlak!

A tanfolyam díja 2023. április 1-től visszavonásig Gödöllőn 50.000 Ft Budapesten 55.000 Ft.

Jelentkezz most az alábbi időpontok egyikére és engedd, hogy az önfeledtség elragadjon!

GÖDÖLLŐ
Ametiszt Mozgás Stúdió
Bethlen Gábor utca 14.

Júliusi
hétvégi tréning

BUDAPEST
Egészségműhely
1061 Király utca 14.

Szeptemberi
hétvégi tréning

GÖDÖLLŐ
Ametiszt Mozgás Stúdió
Bethlen Gábor utca 14.

Szeptemberi
hétvégi tréning

Nem jó az időpont? Kérj értesítést új időpontokról!

Garancia

Tabumentes garancia

A szexualitásra még mindig tabuként gondolunk. A tanfolyamon azonban biztonságos közegben, oldott légkörben bármikor kérdezhetsz, anélkül. hogy bármit el kellene mondanod. Nincs tabu, bármiről és bármikor kérdezhetsz, ha szeretnél.

Érzékiséget támogató garancia

Személyre szabott, rád fókuszáló gyakorlatokat állítok össze, ami hozzájárul az érzékelés fokozásához, a szexuális érzékiség növeléséhez. Ügyesebbnek és erősebbnek is érzed majd magad, javul az orgazmuskészéged.

Teljes diszkréció garancia

A tanfolyamon senkivel nem kell megosztanod, hogy miért jöttél. Egy kérdőív segítségével jeligés módon mérem fel, hogy mire keresed a megoldást.

Kiteljesedés garancia

A tanfolyam után is elérhető vagyok, támogatlak a szexualitásod Kiteljesedésében. Ha később felmerül benned bármilyen kérdés elérhető leszek e-mailen.

Képes vagy megtanulni garancia:

A Kriston Intim Torna tanfolyamon megtanult gyakorlatokat teljesen átalakítjuk, most is lépésről- lépésre haladunk, így a sikerélmény garantált. Imádni fogod az új gyakorlatokat, ebben biztos vagyok 🙂

„Érted, veled tornázom” garancia

Ha a tanfolyam után nincs kedved egyedül tornázni, vagy alábbhagyna a lendületed akkor számodra a közös online vagy személyes gyakorlás a megoldás. A 45 perces Kriston gyakorlóórán változatos, intenzív hatású gyakorlatokat végzünk, azért hogy ez a heti 1 vagy több alkalommal végzett torna kiválthassa a mindennapi egyedül történő 15 perces tornát.

Simon Angéla vagyok, gödöllői Kriston Intim Torna® tréner

A Kriston Gésák titka tanfolyam túlzás nélkül állíthatom, hogy megváltoztatta az életem.
Második alkalommal vettem részt ezen a tanfolyamon, amikor egy olyan életszakaszban voltam, hogy kerestem, kutattam, mit (mi mást) csinálhatnék, ami emberekhez kötődik.
Csillogó szemekkel figyeltem Kriston Andit, imádtam hallgatni a történeteket, mert mindig tanultam újat magamról.

És egyszer csak Fentről jött egy sugallat, hogy ez nekem való, éreztem, hogy én ezt tanítani akarom.

Itt a Kriston Gésák titka tanfolyamon kezdődött minden, ennek köszönhetem, hogy 2018 óta a Kriston-módszert tanítom. Kezdetben csak hétvégenként, azonban 2020 óta főállásban.

Hálás vagyok a Sorsnak, hogy rátaláltam a küldetésemre.

Hálás vagyok Kriston Andinak, hogy 1986 óta létezik a módszere, amivel én is segíthetek másoknak.

Maradtak még kérdéseid? Megválaszoltuk neked!

Ha nálam voltál Kriston Intim Torna alaptanfolyamon már ismersz 🙂
Ha nem nálam végeztél, örömmel várlak! Kérlek olvass tovább!
Remek hangulatra számíthatsz, küldetésem a tanítás. A Kriston Gésák titka tudás átadását még inkább a missziómnak érzem, mert a szexualitásról nincs honnan tanulni, és mindenki vágyik a jó szexre. Kriston Andrea módszertana egyedülálló módon elvezethet téged is a minőségi szexualitáshoz.
A tanfolyamon semmit nem kell megosztanod a többiek előtt, nem kell elmondanod, hogy miért jöttél.
Lesz egy jeligés kérdőív, ezen keresztül látom, hogy mi a célod a Kriston Gésák titka tanfolyammal.
Ez alapján állítom majd össze a személyedre szabott, a te céljaidat legjobban támogató gyakorlatsort. A gyakorlatokat  majd otthon önállóan is tudod csinálni. Segítségképpen lesz majd
rajzos ábra és hanganyag is. A rendszeres otthoni gyakorlás, ami hozzájárul az érzékelésed, érzékiséged növeléséhez, az orgazmus készséged fejlesztéséhez, csak napi ~20 percet vesz igénybe.

Igen, beszélünk az örömteli szexről. A jó szex örömforrás, egészségben tartó tényező.
Bárki, bármilyen életszakaszban képes magasabb szintre emelni a szexualitását. Lehetsz kamasz, anya, nagymama, dédimama, nagynéni, keresztanya biztos vagyok benne, hogy tudsz újat tanulni magadról, a férfiakról, a minőségibb szexről.

A Kriston Gésák titka tréningen hallott történetek hozzásegítenek ahhoz, hogy új nézőpontból lásd önmagad, a párod, a szexualitást. Megérted, hogy mi a hüvelyi orgazmus, hogyan érhető el, átbeszéljük a tuti biztos hüvelyi orgazmus forgatókönyvét is.

Szeretném visszaadni a hitet a testedben. Igen, a hüvelyi orgazmus tanulható.
Megbeszéljük, hogy mi az orgazmus. Beszélünk a csiklóról, megérted, hogy mi a hüvelyi
orgazmus, hogyan érhető el. Átbeszéljük a tuti biztos hüvelyi orgazmus forgatókönyvét is.

Szívből javaslom, hogy mindenképpen az alaptanfolyammal kezdj, kérlek. Minden hónapban indul csoportos foglalkozás Gödöllőn és van online tanfolyam is. A Kriston Intim Torna alaptanfolyam jóval több, mint intimtorna.
Az alaptanfolyam pszichoszomatikai hatására és az ott megtanult gyakorlatokra építünk a Kriston Gésák titkán.

Nem kell több órán át csattogtatni a fogaskerekeket, vadul koncentrálni. Sőt, lesznek szünetek
is. A tanfolyam 2 nagy részből áll, ennek egyik eleme a mozgástanulás. Nem lesz izomlázad
és nem is fogsz nagyon elfáradni. A mozgásoktatást változást hozó történetek megosztásával
és egyéb feladatokkal gazdagítom majd.

Igen. Magabiztos tudásod lesz, önállóan is képes leszel gyakorolni.

Ehhez kapsz rajzos ábrát és hanganyagot is.

Kattints a Jelentkezem gombra és add meg az adataidat. A sikeres regisztrációról  e-mailes visszaigazolást fogsz kapni.

Jelentkezés után létrejön egy fiók, ahol a tanfolyam után megtalálod a hanganyagot.

A tanfolyam díjat utalással tudod fizetni. Emailben megkapod a díjbekérőt, rajta a bankszámlaszámmal. Utalás után elektronikus számlát kapsz, amit automatikusan kapsz meg a fizetés után. Ehhez kérlek, a díjbekérő számát írd be a közlemény rovatba.

Erre egyenlőre nincs lehetőség, de dolgozunk rajta. Köszönöm megértésed!

Kérlek hívj a 30-248-60-40-es telefonszámon vagy írj a hello@intimtornagodollo.hu emailre.

Jelentkezz most

és fedezd fel a benned élő szenvedélyes, érzéki nőt!

Simon Angéla tréner vállalja, hogy a Kriston-módszer új elemeit folyamatosan elsajátítja, 
és a legújabb ismeretekkel rendelkezik a Kriston-módszer oktatásával kapcsolatban. A módszer hivatalos leírását itt tudod megtekinteni (Klikk)

Adatkezelési tájékoztató – Általános Szerződési FeltételekKriston melléklet 

Simon Angéla Kriston Intim Torna® tréner // Gödöllő