Hólyagsérv, méhsüllyedés, vagy végbélsérv tüneteivel küzdesz? Van megoldás!

Sokan találhatják magukat mostanában olyan helyzetben, hogy hiába szembesülnek egy-egy komolyabb egészségügyi problémával, nem tudják, hová fordulhatnak segítségért. Az egészségünk, a testi-lelki jólétünk felértékelődött az elmúlt év megpróbáltatásai során, a kialakult helyzet miatt pedig a műtéti beavatkozások helyett fontos lett a megelőzés vagy a természetes módszerek alkalmazása is.

Számos egészségügyi szolgáltatás a járvány ideje alatt nehezen érhető el.

A különböző szervi süllyedések -, mint például a húgycsősérv, a hólyagsérv, a végbélsérv, vagy a méhsüllyedés ha már kialakult, minél előbb kezelési módot kell találni rá, hiszen ezen betegségek sok kellemetlenséget, szenvedést okozhatnak. A Kriston Intim tornával a szervek a helyükre kerülhetnek, de alkalmazásával akár a műtét is elkerülhető. Sőt, ha korábban már volt műtét és nem szűnt meg a tünet, a rendszeres torna ez esetben is megoldást jelenthet.

A szervsüllyedések idővel sok nőt érinthetnek.

Főleg azoknak kell figyelniük, akik sokat cipekednek, akik természetes úton szültek, és akik már változókorba értek. Általánosságban mindegyik felsorolt süllyedésre igaz, hogy a meglazult szövetek és az elgyengült izmok miatt alakulnak ki. A medencefenék és a hüvelyfal erősítésével a női szervek újra a helyükre kerülhetnek.

A Kriston Intim Torna egy 35 éve kidolgozott, megbízható, komplex gyakorlatsorozat a szervsüllyedések kezelésére is.

A Kriston módszer egy orvosok által is javasolt egészségmegőrző módszer, amelynek célja az alhasi szervek funkciójavításán túl a medencefenék, a húgycső, a hüvely és a végbél erősítése. Az aprólékosan kidolgozott módszertannak köszönhetően mindenki képes elsajátítani a tornát, akinél az ideg-izom kapcsolat ép. Ahhoz viszont, hogy rendszeresen tudj gyakorolni, érdemes megtanulni az alapgyakorlatokat. Erre egy 12 órás foglalkozás keretében van lehetőséged, itt nálam, Gödöllőn.

Jelentkezz alaptanfolyamra, most ingyenes telefonos konzultációval és egy ajándék gyakorlóórával!

Februárban alaptanfolyamot indítok! Ha bizonytalan vagy, vagy szeretnél többet megtudni a lehetőségeidről, egy 20 perces, előzetes telefonos egyeztetéssel minden kérdésedre választ fogok adni, valamint, ha elvégezted a tanfolyamot, egy ajándék közös gyakorlóórát adok neked, hogy könnyebben be tudd építeni az új szokást a mindennapjaidba.

Időpontegyeztetéshez hívj a +36302486040-es telefonszámon, vagy írj a hello@intimtornagodollo.hu-ra!

Tegyél magadért, hálás leszel érte!

A jelentkezés folyamata. Kattints a képre a jobb olvashatóságért!