Hólyagsérv, méhsüllyedés, vagy végbélsérv tüneteivel küzdesz? Van megoldás!

Sokan találhatják magukat mostanában olyan helyzetben, hogy hiába szembesülnek egy-egy komolyabb egészségügyi problémával, nem tudják, hová fordulhatnak segítségért. Az egészségünk, a testi-lelki jólétünk felértékelődött az elmúlt év megpróbáltatásai során, a kialakult helyzet miatt pedig a műtéti beavatkozások helyett fontos lett a megelőzés vagy a természetes módszerek alkalmazása is.

Számos egészségügyi szolgáltatás a járvány ideje alatt nehezen volt érhető.

A különböző szervi süllyedések -, mint például a húgycsősérv, a hólyagsérv, a végbélsérv, vagy a méhsüllyedés ha már kialakult, minél előbb kezelési módot kell találni rá, hiszen ezen betegségek sok kellemetlenséget, szenvedést okozhatnak. A Kriston Intim tornával a szervek a helyükre kerülhetnek, de alkalmazásával akár a műtét is elkerülhető. Sőt, ha korábban már volt műtét és nem szűnt meg a tünet, a rendszeres torna ez esetben is megoldást jelenthet.

A szervsüllyedések idővel sok nőt érinthetnek.

Főleg azoknak kell figyelniük, akik sokat cipekednek, akik természetes úton szültek, és akik már változókorba értek. Általánosságban mindegyik felsorolt süllyedésre igaz, hogy a meglazult szövetek és az elgyengült izmok miatt alakulnak ki. A medencefenék és a hüvelyfal erősítésével a női szervek újra a helyükre kerülhetnek.

A Kriston Intim Torna® egy 1986 óta létező, megbízható, komplex gyakorlatsorozatot tartalmazó módszer.

A Kriston®-módszer egy orvosok által is javasolt egészségmegőrző módszer, amelynek célja az alhasi szervek funkciójavításán túl a medencefenék, a húgycső, a hüvely és a végbél erősítése. Az aprólékosan kidolgozott módszertannak köszönhetően mindenki képes elsajátítani a tornát, akinél az ideg-izom kapcsolat ép. Ahhoz viszont, hogy rendszeresen tudj gyakorolni, érdemes megtanulni az alapgyakorlatokat. Erre egy 12 órás foglalkozás keretében van lehetőséged, itt nálam, Gödöllőn.

Kriston Intim Torna ® tanfolyam minden hónapban indul csoportos formában, Gödöllőn. Ha bizonytalan vagy, vagy szeretnél többet megtudni a lehetőségeidről, egy  előzetes telefonos egyeztetéssel minden kérdésedre választ fogok adni, valamint, ha elvégezted a tanfolyamot, 2*45 percben  közös gyakorláson is részt tudsz venni azért, hogy könnyebben be tudd építeni az új szokást a mindennapjaidba.

Kérdés esetén  hívj a +36-30-248-60-40-es telefonszámon, vagy írj a hello@intimtornagodollo.hu-ra

Tegyél magadért, hálás lesz érte a tested és a lelked is!