Simon Angéla, Kriston tréner.
Tel.: 30-248-60-40 – Email.: hello@intimtornagodollo.hu

MÁJUSI😊 zsizsegő tábor 😊 Balatonboglár

KRISTON GYAKORLÓÓRÁK – TORNIKA – ÉLETÖRÖM – TERMÉSZET

Időpont: 2024. május 24-25-26. péntektől-vasárnapig, 3 nap, 2 éjszaka

Helyszín: Aranyhíd vendégház Balatonboglár

„Életem első felnőtt tábora, ahol azt éreztem én vagyok a fontos, rólam szól és nem a családomról. Felszabadító volt, minden percét élveztem. Közben figyeltem magam mennyire vagyok önmagam, hát nagyon az voltam. Most már látom az irányom mi felé kell tartanom mi az ami sok boldog percet ad nekem. Hálás vagyok neked Anzsi ezért a táborért, megértettem teljesen különböző emberek is tudnak kapcsolódni, és nagyon jól.

5/5

Lili

„Mivel nagyon szeretem a természet lágy ölén szívni a friss levegőt, nekem ez a tábor a kikapcsolódást, feltöltődést jelentette. Örömmel tapasztaltam, ahol különböző természetű s korú emberek vannak az összefonódás élményét. Persze mindezt neked köszönhetjük, hogy felszínre tudtad hozni ezt az érzést. Megtapasztaltam az elfogadást, a mély érzelmeket. Köszönöm azt a kedvességet, ami belőled árad, külön köszönet a fenséges ellátásért.”

5/5

Lenke

Tervezett program

2024. május 24. péntek

Érkezés 12 órától lehetséges. Belakjuk a vendégházat, elfoglaljuk a szobákat.

2024. május 25. szombat

2024. május 26. vasárnap

A májusi zsizsegő tábor díja: 96.000 Ft

Jelentkezés módja:

Előleg jelentkezés után legkésőbb 3 nappal  fizetendő, ennek összege 40.000,-Ft, majd május 10-ig 56.000,- Ft utalással teljesítve.

Maximális létszám: 17 fő

Elérhető helyek : 2024. április 28-án:  2 hely.

Kérlek, írj a hello@intimtornagodollo.hu-ra, hogy jönni akarsz és küldöm az utaláshoz szükséges információkat.

Mit tartalmaz az ár?

Lemondási feltételek:

A befizetett előleget május 1. után már nem áll módomban visszafizetni, de ha nem tudsz jönni küldhesz valakit magad helyett.

Utazás:

Az utazás Balatonboglárra egyénileg vagy telekocsis szervezéssel történik.

Jelentkezés:hello@intimtornagodollo.hu 

Örömmel várlak!

Anzsi

Fantasztikus három nap volt a májusi I. Zsizsegő Tábor! Testi-lelki egészségünkért tornikáztunk, tornáztunk túráztunk – életöröm mosolyogta be ezt a hétvégét. A programok, események gördülékenyen zajlottak, akadályok foszlottak semmivé energiádnak, odafigyelésednek köszönhetően. Mintha pihe-puha bölcsőben ringatták volna kis csapatunkat 😀 Kedves és hozzáértő Séfünk fáradhatatlanul varázsolta elénk a változatos és különleges falatokat. Micsoda napok: se főzni, se mosogatni nem kellett…! Köszönjük!

5/5

Márti

Az emberlánya éli az életét „ahogy kell”…. …..És akkor egész véletlenül rátalálsz Valakire és valamire, amit ő képvisel, amit már régen ismertél, csak feledni hagytad, mert az élet taposómalmában saját magunkra figyelünk legkevésbé…… ….Nem tudtam pontosan mi vár rám, csak online „találkoztam” vele, de úgy éreztem ott a helyem, így nagy levegőt véve belevágtam, ismeretlen emberek közé kerültem, de a találkozás első pillanatától kezdve nem éreztem Őket idegeneknek. A tábor mottója: ÉLETÖRÖM! Azt hiszem sikerült ráéreznem! KÖSZÖNÖM ANZSI

5/5

Gabi

Adatkezelési tájékoztató – Általános Szerződési FeltételekKriston melléklet

Simon Angéla Kriston Intim Torna® tréner // Gödöllő